FB pixel

Vestuvinis tortas yra labai svarbi vestuvių dalis. Jis turi būti ne tik labai skanus, tačiau ir gražus. Dažnai torto pasirinkimas užima nemažai laiko ir pastangų. O kartais gali prilygti net vestuvinės suknelės paieškoms. Nes vestuvinis tortas, o ir kiti desertai, kurie bus ant saldaus stalo tampa didele šventės dekoro dalimi.

Vestuvinis tortas gali būti vieno arba kelių aukštų. Mados keičiasi, todėl mes patariame jų nesivaikyti, o daryti taip kaip jums norisi ir atrodo gražiau. Nes nebūtinai tortas turi buti kelių aukštų, kad atrodytų įspudingai. Reikia tik geros idejos ir jos įgyvendinimo.

Dažniausiai vestuviniai tortai yra puošiami šviežiomis uogomis ir gyvomis gėlėmis. Tačiau vis dažniau žmonės renkasi drąsesnius torto dekoro variantus pavyzdžiui tortus puoštus juodu šokoladu. Svarbu, kad skoniai derėtų ir su šventės tema nebūtų prasilenkta.

Jeigu nusprendėte, kad savo šventės metu norite kelių aukštu torto, geras pasirinkimas yra kiekvieną iš aukštų daryti skirtingų skonių. Tokiu būdu suteiksite savo svečiams galimybę paragauti net kelių rūšių ir skonių torto.

Standartiškai svečiui skaičiuojama 100-120 gramų torto. Visada reikia atsižvelgti į savo svečių ratą ar daug smaližių dalyvaus jūsų šventėje ir atvirkšciai, ir kiek pakoreguoti torto svorį pagal tai.

Saldus stalas ant kurio ir puikuojasi vestuvinis tortas yra viena iš populiariausių vestuvinių nuotrauku darymo vietų. Todėl desertai dažniausiai kambario temperatūroje prabūna beveik visą dieną. Kas nėra labai gerai, nes tai vakaro eigoje gali įtakoti jų išvaizdą, tekstūrą taip pat ir skonį. Todėl mes rekomenduojame bent vestuvinį tortą dėti ant saldaus stalo kiek galima vėliau.

Subtiliai ir gražiai padekoruotas saldus stalas ir be vestuvinio torto bus puikus šventės akcentas, o vestuvinis tortas atkeliavęs ant jo bus galutinis taškas užbaigiantis šią kompoziciją.

Turite klausimų?

Susisiekite!