FB pixel
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Plikytos tešlos pyragaičiai
Padidinti nuotraukas

Plikytos tešlos pyragaičiai

0,5 € / vnt.

Minimalus užsakymo kiekis - 40 vnt. (20 €)

 

Užsakyti

Burnoje tirpstantys plikytos tešlos pyragaičiai - prancūziškos virtuvės klasika. Tai eklerų giminaičiai, skiriasi tik įdaru ir papuošimu. Pyragaičius galima įdaryti vaniliniu plaktos grietinėlės kremu ir apibarstyti cukraus pudra arba įdarui pasirinkti plikytą kremą ir šviežias uogas.

Plikytos tešlos pyragaičių, dar vadinamų profitroliais, klasikinis receptas – itališkas, o šaknys – prancūziškos. Italų didikė Kotryna Mediči, ištekėjusi už Henriko, išsivežė į Paryžių vieną geriausių Florencijos konditerių Popellini. Įkvėptas naujosios tėvynės grožio, jis sugalvojo plikytos tešlos receptą, iš kurios kepė mažas bandeles, o jas įdarydavo ledais, kremu, puošdavo šokoladiniu sirupu.

Esant reikalui išrašome gaminio kokybės sertifikatą.

Kiti desertai