FB pixel
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Migdoliniai sausainiai „Macarons“
Padidinti nuotraukas

Migdoliniai sausainiai „Macarons“

1,29 € / vnt.

Minimalus užsakymo kiekis - 20 vnt. (25,80 €)

 

Užsakyti

Lengva, traški plutelė ir švelnus, burnoje tirpstantis kremas - turbūt panašios asociacijos užplūsta, išgirdus apie migdolinius sausainius „macarons“. Šio deserto paslaptis - kreminis pertepimas. Šis prancūziškas desertas ne tik papuoš šventinį stalą bet kokia proga, bet bus puikus desertas jūsų gomuriui.

Pirmieji migdoliniai sausainiai „macarons“ Europoje pasirodė jau viduramžiais. Tuomet tai buvo saldus sausainiukas, pagamintas iš migdolų, baltymų ir cukraus. Manoma, kad iš tikrųjų šių sausainių gimtinė yra Italijos šiaurėje esanti Venecija, o receptas atkeliavo į Prancūziją kartu su florencietės Kotrynos Mediči šefų palyda, jai tapus Prancūzijos karaliaus žmona. Tačiau iš pradžių macarons buvo kitokio pavidalo, nei esame įpratę juos matyti. Tikrasis migdolinis sausainis atsirado XX a. Prancūzijoje, būtent tada jis tapo dvipusis su minkštu pertepimu.

Esant reikalui išrašome gaminio kokybės sertifikatą.

Kiti desertai